Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θεοδωρίδης: «Θα ήμασταν χαρούμενοι με μεγαλύτερο γήπεδο»

Στο θέμα που έχει προκύψει με τη μεγάλη ζήτηση για εισιτήρια από τους οπαδούς της Λίβερπουλ αναφέρθηκε ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA ενόψει του τελικού του Europa League.

«Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, φυσικά και θα ήμασταν πιο χαρούμενοι αν το στάδιο ήταν μεγαλύτερο. Αυτό, όμως, ποτέ δεν ήταν πρόβλημα στους τελικούς του πρόσφατου παρελθόντος. Είναι πολύ δύσκολο, όταν παίρνουμε μια απόφαση, να προβούμε σε εικασίες για το ποιες ομάδες θα φθάσουν ως τον τελικό. Πρέπει να αποφασίζουμε βάσει του παρελθόντος», τόνισε αρχικά ο Έλληνας γενικός γραμματέας της UEFA και πρόσθεσε:

«Το φετινό (σ.σ: η τεράστια προσέλευση του κόσμου) συμβαίνει για πρώτη φορά και είναι φυσικά ένας παράγοντας που θα αξιολογηθεί στους επόμενους τελικούς, για το ποιο γήπεδο θα επιλεχθεί. Η μόνη μας ευχή είναι η επιτυχία της διοργάνωσης αυτής να σημαίνει ότι θα πρέπει να πηγαίνουμε σε γήπεδα με ίδια χωρητικότητα όπως οι τελικοί του Champions League! Ελπίζω να πάμε όλα καλά και να έχουμε έναν όμορφο τελικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ