Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ευρωπαϊκές «μάχες» για Ολυμπιακό και Προμηθέα, εξ αναβολής αγώνας στη Basket League, για το πρώτο βήμα στο EuroCup Γυναικών οι «ερυθρόλευκες» (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21:30) τη Μπάγερν Μονάχου για τη 15η «στροφή» της EuroLeague, θέλοντας να ξεκινήσει με νίκη τη «διαβολοβδομάδα», αλλά και να πατήσει ακόμα πιο γερά στα πόδια του μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν πλήρεις, αφού και ο Μουστάφα Φαλ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο γεγονός ότι είναι ένας αγώνας-πρόκληση για την ομάδα του που στοχεύει στην όγδοη νίκη της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Την ίδια ώρα (21:30) που ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάγερν, ο Προμηθέας θα έχει μία από τις πιο δύσκολες φετινές ευρωπαϊκές αποστολές του, αφού αντιμετωπίζει στη Μπολόνια τη Βίρτους του Μίλος Τεόντοσιτς για την 7η αγωνιστική του EuroCup.

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου

Αναντολού Εφές – Μπασκόνια 87-72

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ 90-79

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 69-76

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 75-54

Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου 87-64

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ούνιξ Καζάν

20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Μονακό

21:30 Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου

22:00 Βιλερμπάν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Η κατάταξη:

βββε

Οι Πατρινοί έχουν δύσκολο έργο, αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Από εκεί και πέρα, απόψε (19:30) ολοκληρώνεται η 8η αγωνιστική της Basket League με το ματς Ηρακλής-Ιωνικός Νικαίας στο «Ιβανώφειο» που, έστω και με καθυστέρηση αρκετών ημερών, κλείνει την αυλαία της.

Τέλος, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει το μεσημέρι (14:00, FIBA TV Youtube) την Ενισέι στη Ρωσία στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του EuroCup Γυναικών, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 22 Δεκεμβρίου στο ΣΕΦ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ