Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σάλος στο NBA με τη δήλωση Άνταμς! «Γρήγορες μαϊμούδες οι γκαρντ των Γουόριορς»

Ο Στίβεν Άνταμς είναι «ωμός» και σκληρός στο παιχνίδι του. Το ίδιο φαίνεται πως είναι και στα λόγια του.

Ζητώντας του να μεταφέρει την εντύπωση του στο μαρκάρισμα των Κάρι και Τόμπσον, ο σέντερ των Θάντερ είπε πόσο δύσκολο ήταν γιατί είναι «γρήγορες μικρές μαϊμούδες»!

Αμέσως μετά πάντως στα αποδυτήρια, κατάλαβε πως έκανε λάθος και ανακάλεσε ρίχνοντας το στη διαφορετική χρήση της λέξης από τους Νεοζηλανδούς.

«Δεν σκεφτόμουν καθαρά. Δεν ήξερα πως θα αναστάτωνε οποιονδήποτε, αλλά ειλικρινά ζητάω συγγνώμη. Ήταν απλά μία φτωχή επιλογή λέξεων. Απλά ήθελα να εκφράσω πόσο δύσκολο ήταν να κυνηγάς αυτούς τους παίκτες γύρω γύρω», είπε στην USA Today και συνέχισε:

«Είναι απλά διαφορετικό (σ.σ. με τη Νέα Ζηλανδία). Διαφορετικές λέξεις, διαφορετικές εκφράσεις. Σίγουρα όμως μπορούν να εκληφθούν διαφορετικά, ανάλογα από ποια χώρα προέρχεσαι. Προσπαθώ, να προσαρμοστώ και να καταλάβω ποια είναι τα όρια, αλλά σίγουρα απόψε ξεπέρασα αυτά τα όρια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ