Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έξαλλοι με Αυγενάκη και οργισμένοι για τη «σκανδαλώδη αναβολή» στην ΑΕΚ: «Ουρά του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός» – Φημολογία για «λουκέτο» στα γήπεδα!

Προς αναβολή οδεύει το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (5/12, 19:30), με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η αστυνομία ζήτησε το πρωί της Τετάρτης επίσημα την αναβολή του αθηναϊκού ντέρμπι και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ (5/12, 17:15), λόγω της επετείου του Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Πάπα.

Η Super League 1, όπως και η ΑΕΚ, ήταν από την αρχή αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο, με την Ένωση να είναι διατεθειμένη να συμφωνήσει μόνο σε αλλαγή ώρας έναρξης. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα είναι πολιτική και θα ληφθεί από τον Αυγενάκη.

Στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο υφυπουργός θα αποφασίσει τη «σκανδαλώδη αναβολή» του ντέρμπι και τη μετάθεσή του την Τετάρτη (8/12). Μάλιστα, στην Ένωση θεωρούν ότι υπάρχει μεθόδευση, καθώς πλέον είναι πολύ πιθανό το σενάριο για διεξαγωγή του κεκλεισμένων των θυρών, απόφαση που ενδέχεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την προσεχή Τρίτη (7/12) για όλα τα παιχνίδια, λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Έχει, άλλωστε, ενταθεί η φημολογία για κλείσιμο των γηπέδων από βδομάδα.

Οι κιτρινόμαυροι θεωρούν ότι ο Αυγενάκης εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού, ενώ για τον Παναθηναϊκό αυτό που βγαίνει είναι πως δεν απάντησε ποτέ στο αίτημα της ΑΕΚ στη Λίγκα να πάει το ντέρμπι στις 3:00 το μεσημέρι και πως έχει καταντήσει… ουρά του Ολυμπιακού. Εκτιμούν, δηλαδή, πως στόχος του τριφυλλιού ήταν να πετύχει κι εκείνος την αναβολή, μπας και παίξει την Τετάρτη ξεκούραστος και χωρίς κόσμο στο ΟΑΚΑ για να εξυπηρετήσει τα δικά του συμφέροντα, αλλά και αυτά των Ολυμπιακού-Αυγενάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ