Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το… άκυρο στον Άρη και οι «ντόπες» του κόσμου

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πέμπτου ημιτελικού (14/5, 18.00) έλαβε χώρα σήμερα το πρωί (13/05) στο ΟΑΚΑ παρουσία των εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ., της ΔΕΑΒ και ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Συμφωνήθηκαν τα… γνωστά μέτρα (βλ. δίχτυ ασφαλείας κλπ.) ωστόσο η πλευρά του Άρη ζήτησε επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας (σ.σ. ύπαρξη συνοδών της ΚΑΕ στη φυσούνα) τα οποία, όμως, δεν έγιναν δεκτά.

Στο μεταξύ, φίλαθλοι του Άρη έδωσαν το «παρών» σήμερα στο Αλεξάνδρειο και μετά την προπόνηση ενίσχυσαν ψυχολογικά την αγαπημένη τους ομάδας , ενόψει του αγώνα του Σαββάτου.

Στο αγωνιστικό, πιθανότητες (έστω και λίγες) να αγωνιστούν στο πέμπτο ματς έχουν οι Ζάρας, Ξανθόπουλος. Οι δύο τους ακολούθησαν μέρος της τελευταίας προπόνησης, βρίσκονται στην αποστολή, που αποτελείται από 13 παίκτες και όπως φαίνεται θα κριθεί την τελευταία στιγμή αν είναι σε θέση να παίξουν.

Η αποστολή: Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Δημήτρης Φλιώνης, Οκάρο Γουάιτ, Ντομινίκ Γουότερς, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Τζέκ Κοέν, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Τζερέλ ΜακΝίλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ