Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Καββαδά και Λούντζη κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία η Εθνική – Έξω ο Κασελάκης

Αύριο το απόγευμα αναχωρεί η αποστολή της εθνικής μας ομάδας για τον πρώτο αγώνα της στην προκριματική φάση του Μουντομπάσκετ και την Τρίτη το μεσημέρι στο κλειστό του ΟΑΚΑ έγινε η πρώτη προπόνηση.

Σ’ αυτήν έδωσαν το παρών τόσο ο Βασίλης Καββαδάς του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ όσο και ο Μιχάλης Λούντζης του Ολυμπιακού, οι οποίοι πρόκειται να ταξιδέψουν κανονικά στο Νιούκαστλ για την αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία την προσεχή Πέμπτη (25/11, 20:30).

Αντιθέτως, ο Λεωνίδας Κασελάκης, που ήταν μεταξύ των παικτών των «αιωνίων» που είχαν κληθεί στην προεπιλογή, θα μείνει γι’ αρχή εκτός, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα του τριφυλλιού απέναντι στη Ζενίτ για τη EuroLeague (25/11, 21:30).

Η προεπιλογή της Εθνικής: Δημήτρης Κατσίβελης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Γιάννης Κουζέλογλου, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωστής Γόντικας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ