Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Σκούπα» ή παράταση στο Αλεξάνδρειο

Ο Άρης θ’ αντιμετωπίζει στο Nick Galis Hall τον Παναθηναϊκό απόψε στις 19:00 και στόχος του είναι να φτάσει στη νίκη, προκειμένου να μειώσει τη σειρά σε 2-1 και να μείνει… ζωντανός! Από την άλλη, το «Τριφύλλι» έκανε το… καθήκον του στα δύο πρώτα ματς στο ΟΑΚΑ (85-79, 74-6) και πλέον ψάχνει την τρίτη νίκη, που θα φέρει την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος γι’ ακόμα μία χρονιά…

Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με τρεις σημαντικές απουσίες. Πέραν του Τζαμέλ Χάγκινς, που χάνει όλα τα playoffs, νοκ άουτ είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται με υψηλό πυρετό, αλλά και ο Θόδωρος Ζάρας με πρόβλημα στον προσαγωγό. Στον αντίποδα, ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει άλλα προβλήματα πέραν των Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς Νικ Καλάθης και Νίκος Παππάς ακολούθησαν την αποστολή ξεπερνώντας κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Η παράδοση είναι υπέρ του «τριφυλλιού», που μετρά δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς στα playoffs απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ενώ δεν έχει χάσει εκεί από τις 24 Φεβρουαρίου του 2008 (82-75).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ