Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκκίνηση στη Super League 2 με «άρωμα» Big 4 – Αποφάσεις για την πρεμιέρα λίγο πριν τη σέντρα (ΦΩΤΟ)

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Super League 2, μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου από το Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα. Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο επιτέλους αρχίζει σήμερα με έξι αναμετρήσεις.

Στις 3:00 το μεσημέρι στη Ρόδο για τον Νότιο όμιλο ο τοπικός Διαγόρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Β΄,  με τις δύο ομάδες να θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την ίδια ώρα, επίσης για τον Νότιο όμιλο, στο Λασίθι ο ΟΦ Ιεράπετρας τίθεται αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό Β΄, ενώ στα άλλα δύο ματς, που θα γίνουν για τον ίδιο όμιλο, στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει το νεοφώτιστο Αιγάλεω και στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής η επίσης νεοφώτιστη στην κατηγορία Κηφισιά τη Ρόδο.

Σε αντίθεση με τον Νότιο όμιλο, η αυλαία στον Βορρά ανοίγει με δύο αγώνες, που θα γίνουν επίσης στις 3:00. Στη Φιλιππούπολη της Λάρισας, λοιπόν, ο τοπικός Απόλλωνας τίθεται αντιμέτωπος με τη Βέροια, ενώ στν Βέροια ο Πιερικός, που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στη Β΄ Εθνική, αντιμετωπίζει τον πρωτάρη σε αυτήν Θεσπρωτό.

Μια καινοτομία που ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 είναι ο θεσμός των ομάδων Β’, με τη συμμετοχή των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου να δίνει άλλη αίγλη και αξία στο εγχείρημα.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα με τις Β’ ομάδες τους, οι οποίες δεν θα έχουν δικαίωμα να προβιβαστούν στην ίδια κατηγορία με την πρώτη ομάδα, αλλά θα συμμετέχουν κανονικά σε πλέι οφ και πλέι άουτ, όχι όμως και στο Κύπελλο, όπου δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αν καταλαμβάνουν χαμηλές θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα, θα υποβιβάζονται όπως όλες οι ομάδες.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:

Α ΟΜΙΛΟΣ (ΒΟΡΕΙΟΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.10.21 (15:00)

Απόλλων Λάρισας – Βέροια (Φιλιππούπολης)
Πιερικός – Θεσπρωτός (Βέροιας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31.10.21 (15:00)

Ολυμπιακός Β΄- Α.Ο. Τρίκαλα (Π.Κ. Ρέντη)
ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ (Αλκαζάρ)
Απόλλων Πόντου – Αλμωπός Αριδαίας (Μακεδονικού)
Ηρακλής – Αναγέννηση Καρδίτσας (Καυτανζόγλειο)
Νίκη Βόλου – Α.Ο. Ξάνθη (Πανθεσσαλικό)
Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου (Σερρών)

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (ΝΟΤΙΟΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 30.10.21 (15:00)

Κηφισιά – Ρόδος (Καισαριανής)
ΟΦ Ιεράπετρας – Παναθηναϊκός Β’ (Βουζουνεράκειο)
Εργοτέλης – Αιγάλεω (Παγκρήτιο)
Διαγόρας – ΑΕΚ Β’ (Ρόδου)

ΚΥΡΙΑΚΗ 31.10.21 (15:00)

Λεβαδειακός – Καραϊσκάκης (Λιβαδειάς)
Αστέρας Βλαχιώτη – Ηρόδοτος (Σπάρτης)
Καλλιθέα – Επισκοπή (Καλλιθέας)
Χανιά – Καλαμάτα (Περιβολίων)

Το πλήρες πρόγραμμα της Super League 2 στους δύο ομίλους:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ