Μετάβαση στο περιεχόμενο

Europa League: Η Λέστερ «απέδρασε» από την Μόσχα με τον τρομερό Ντάκα!

Η Λέστερ έκανε «σεφτέ» στις νίκες στο Europa League, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 4-3 της Σπαρτάκ Μόσχας εκτός έδρας για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου. Μάλιστα ο Πάτσον Ντάκα πέτυχε όλα τα γκολ των φιλοξενουμένων.

Πριν πάρει το “όπλο” του ο επιθετικός από τη Ζάμπια οι Ρώσοι είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στους Αλεξάντερ Σομπόλεφ (11’) και Τζόρνταν Λάρσον (44’).

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ντάκα άρχισε τον… καταιγισμό γκολ του και μέχρι το 54′ είχε σημειώσει χατ τρικ και έγινε ο πρώτος παίκτης από τη Ζάμπια που καταφέρνει κάτι τέτοιο στην Ευρώπη.

Στο 79′ έκανε το 4-2 σε μία αντεπίθεση και όλα έδειχναν ότι “κλείδωσε” τη νίκη για τους Άγγλους, όμως ο Σομπόλεφ στο 86′ τελείωσε μία πανέμορφη επίθεση των Ρώσων, που πίεσαν μέχρι τέλους για την ισοφάριση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ