Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κεραμίδα» με Κολόμ στην ΑΕΚ πριν την Τρεβίζο!

Σοκ στην ΑΕΚ και με τον Κολόμ, λίγες ώρες πριν τη «μάχη» με την Τρεβίζο στα Λιόσα για τη 2η αγωνιστική του BCL.

Ο άσος της Ένωσης υπέφερε όλη τη νύχτα από συμπτώματα γαστρεντερίτιδας και δεν μπορεί να αγωνιστεί απόψε (19:30)!

Ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί, όμως είναι σε κακή κατάσταση. Βρίσκεται στο νοσοκομείο κι έχει κάνει εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Όμως, έχει χάσει δυνάμεις ο Κολόμ και κατά 99% δεν θα παίξει.

Το πρόβλημα με την απουσία του Κολόμ είναι τεράστιο, καθώς εκτός είναι και ο Φλιώνης. Ουσιαστικά η ΑΕΚ μένει χωρίς πλέι μέικερ γι’ απόψε, καθώς μόνο ο Παππάς μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. 

Λόγω των πολλών προβλημάτων, είναι πιθανόν ο Δέδας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι, στον 18χρονο Μιχάλη Καρλή που είναι καθαρός πλέι μέικερ και τον επίσης 18χρονο Κώστα Σαξιώνη, ο οποίος αγωνίζεται και στο 1 και στο 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ