Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτο! Ο κομισάριος διέκοψε αγώνα πετώντας μπουκάλι νερό στο παρκέ!

Το είδαμε κι αυτό στα ελληνικά γήπεδα! Σε αγώνα της Basket League και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό χρειάστηκε να επιστρατεύσει ο κομισάριος της αναμέτρησης κ. Παραλικίδης ένα μπουκάλι νερό για να διακοπεί το ματς. 

Ο ένας προπονητής ζήτησε τάιμ άουτ, ο κομισάριος σφύριξε για την διακοπή, αλλά οι διαιτητές της αναμέτρησης δεν άκουσαν την υπόδειξη του κομισάριου λόγω της παρουσίας του κόσμου και συνέχισαν το ματς.

Για να μπορέσει να σταματήσει το ματς, ο κ. Παραλικίδης έκανε χρήση του κανονισμού (προβλέπεται η ρίψη εφόσον δεν λειτουργεί η κόρνα η σφυρίχτρα να ρίξει στο παρκέ ακόμη και το σημαιάκι της γραμματείας), αλλά πήγε σε κάτι πιο πρακτικό που ήταν ένα μπουκάλι νερό που είχε μπροστά του!

Κι έτσι έγινε η διακοπή και δόθηκε το τάιμ άουτ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ