Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επανήλθε για τον Φερέλ!

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή προσπαθεί να ολοκληρώσει τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» προσπαθούν να κάνουν το… colpo grosso και να αποκτήσουν τον Γιόγκι Φερέλ!  Πριν από μερικές εβδομάδες οι συζητήσεις είχαν φτάσει σε ένα πολύ καλό σημείο και ο παίκτης ήταν έτοιμος να προβάρει τα «πράσινα» η υπόθεση «κόλλησε» λόγω των διαφορών που προέκυψαν στο οικονομικό κομμάτι.

Όμως το «χάσμα» φαίνεται πώς γεφυρώθηκε, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από το να ολοκληρώσουν τη συμφωνία και ο 28χρονος γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού». Τις τελευταίες ημέρες έγινε νέος κύκλος συζητήσεων, αφού ο Φερέλ δεν έχει «κεντρίσει» το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας από το ΝΒΑ, το οποίο -από τη πρώτη στιγμή- αποτελούσε την προτεραιότητά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, προκειμένου να αποτελέσει τον παίκτη που θα λύσει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη θέση του πλέι μέικερ. Ο Γιόγκι Φερέλ έχει αγωνιστεί σε 259 ματς στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μπρούκλιν Νετς, Σακραμέντο Κινγκς, Ντάλας Μάβερικς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, έχοντας κατά μέσο όρο 7,7 πόντους, 2,3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42% εντός παιδιάς και 37% στα τρίποντα.

Για τον Φερέλ υπήρχε και έντονο ενδιαφέρον από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε να τον κάνει… δικό της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ