Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η επίσκεψη του Ομάρ στο ξενοδοχείο του Ολυμπιακού και τα δάκρυα συγκίνησης

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε προ ημερών στην Κωνσταντινούπολη για το μεγάλο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, καταφέρνοντας να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη με 3-0 και να κάνει το 2/2 στη φάση των ομίλων του Europa League.

Για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σίγουρα χαμογέλασε και ένας παλιός φίλος της ομάδας, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο 29χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στη Γαλατασαράι ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά τους τελευταίους μήνες, καθώς βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης από τον τραυματισμό του στα μάτια και με υπομονή μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Πόλη ήταν μια τεράστια ευκαιρία για τον Ομάρ να συναντήσει τους ανθρώπους, με τους οποίους δέθηκε με ισχυρούς δεσμούς φιλίας όσο φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα. Το πρόγραμμα και των δύο πλευρών ήταν αρκετά γεμάτο και ο Νορβηγός αμυντικός είχε στη διάθεση του μόνο ένα μικρό χρονικό παράθυρο για να επισκεφτεί το ξενοδοχείο του Ολυμπιακού.

Το πρόβλημα ήταν πως εκείνη τη συγκεκριμένη ώρα ο Ελαμπντελαουί έπρεπε να οδηγήσει 2,5 ώρες (!) στη μποτιλιαρισμένη Κωνσταντινούπολη για να φτάσει στην περιοχή «Φενέρ», όπου και είχε καταλύσει ο Ολυμπιακός. Ήταν, όμως, μεγάλη η διάθεση του να βρεθεί κοντά στην παλιά του ομάδα κι έτσι δεν υπολόγισε την ταλαιπωρία.

Ο Ομάρ έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης (29/9) στο ξενοδοχείο και συναντήθηκε διακριτικά με ορισμένους ποδοσφαιριστές και μέλη του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού, χωρίς να θέλει να διαταράξει το πρόγραμμα της ομάδας που εκείνη την ώρα ησύχαζε πριν τη μεγάλη δοκιμασία της επόμενης μέρας.

Δάκρυα συγκίνησης κύλησαν σε πολλά μάτια, καθώς αρκετές στιγμές συμπυκνώθηκαν σε μερικές αγκαλιές. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χάρηκαν ιδιαιτέρως, γιατί είδαν πως ο Ομάρ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στη δράση, έχοντας αφήσει πίσω του όσα τον ταλαιπώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ