Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανοιχτή η Θύρα 8 για φίλους του ΠΑΟΚ – Μόνο μέσω διαδικτύου τα εισιτήρια με Σλόβαν

Ένα θέμα που ήταν ανοιχτό ενόψει της αποψινής (22:00) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ήταν αυτό με την παρουσία των φίλων της ομάδας της Σλοβακίας στις κερκίδες της Τούμπας.

Δεδομένου ότι η Θύρα 4 παραμένει κλειστή και η Θύρα 8 ήταν η θύρα των φιλοξενούμενων, ήταν ένα ζήτημα που θα βρίσκονται οι φίλοι της σλοβάκικης ομάδας και αυτοί του Δικεφάλου του Βορρά.

Τελικά οι φίλοι της Σλόβαν που ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη είναι ελάχιστοι κι ο ΠΑΟΚ επέμεινε ότι δεν μπορεί να κλείσει όλη τη Θύρα 8 για ένα μικρό αριθμό φιλοξενούμενων, οι οποίοι εν τέλει θα τοποθετηθούν σε χώρο στη Θύρα 1.

Έτσι, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα είναι κανονικά στη Θύρα 8 απόψε, με την ΠΑΕ να υπενθυμίζει επίσης πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον αποψινό αγώνα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω internet, αφού αυτό ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας υπενθυμίζει πως βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου τη μέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά μέσω internet.

Όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα του UEFA Europa Conference League με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας μπορούν να το κάνουν εδώ.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας τη μέρα του αγώνα θα λειτουργούν ΜΟΝΟ για παραλαβή εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί μέσω internet.

Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στη Θύρα 4 θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη Θύρα 8».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ