Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες του στο Conference League ο ΠΑΟΚ – Αυτούς ξεκινά ο Λουτσέσκου με Σλόβαν

Τη δεύτερη νίκη του στη φάση των ομίλων του Europa Conference League θέλει να πετύχει απόψε (22:00) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί της ΑΕΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τονίσει πως εκτός από το νταμπλ στην Ελλάδα, στόχος του είναι και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και αυτό επιτυγχάνεται με τρίποντα απέναντι σε ομάδες όπως η αποψινή αντίπαλος του Δικεφάλου του Βορρά.

Το ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Λουτσέσκου είναι το γεγονός πως ο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά χθες και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της ομάδας για το αποψινό ματς με τους Σλοβάκους.

Την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά θα έχει τους Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδη και Σίντκλεϊ. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εσίτι και Κούρτιτς, με τους Μιτρίτσα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να αγωνίζονται στα «φτερά» της επίθεσης. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και σέντερ φορ ο Σφιντέρσκι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τσαούσης, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Άκπομ και Κούτσιας.

Εκτός έμειναν οι Βαρέλα και Μουργκ που έκαναν θεραπεία, αλλά και οι Ίνγκασον, Ελ Καντουρί, Κρέσπο κι Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Οι φιλοξενούμενοι, από τη μεριά τους, θα ξεκινήσουν με τους Χόβαν, Μεντβέντεφ, Κάσια, Μποζίκοφ, Ντι Μάρκο, Κανκάβα, Ντε Καμπς, Ντράζιτς, Γκριν, Άντλερ και Μραζ.

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ορίστηκε να διευθύνει ο Πορτογάλος Ζοάο Πινιέιρο. Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Τιάγκο Κόστα και Μπρούνο Άλβες Ζεσούς, ενώ τέταρτος ο Γκουστάβο Φερνάντες Κορέια.

41241

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ