Μετάβαση στο περιεχόμενο

LIVE: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2 (τελικό)

Τέλος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα χάρη στα τέρματα των Τικίνιο (7′) και Αγκιμπού Καμαρά (23′). 

Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις. 

79′: Μέσα οι Βαλμπουενά, Κούντε, έξω οι Ονιεκούρου, Αγκιμπού Καμαρά.

71′: Μέσα οι Σανταφέ, Γκόμεθ, έξω οι Κανελλόπουλος, Κρέσπι για τον Αστέρα.

69′: Ελ Αραμπί μέσα, Τικίνιο έξω για τον Ολυμπιακό.

63′: Ταχύτατα στην κόντρα ο Αστέρας, κακό σουτ του Κανελλόπουλου πολύ άουτ.

62′: Κάρτα στον Μπενίτο.

58′: Έξω ο Σίτο, μέσα ο Μπενίτο για τον Αστέρα. Σε 4-4-2 το γυρίζει ο Αστέρας.

58′: Μέσα οι Εμβιλά, Βρουσάι, έξω οι Μασούρας, Μ. Καμαρά.

54′: Γύρισμα του Σίτο, ο Βατσλίκ δεν μπορεί να διώξει καλά αλλά ο Ρέαμπτσουκ με το τακουνάκι προλαβαίνει να απομακρύνει προ του Μπαράλες που περίμενε να εκτελέσει.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος ημιχρόνου στην Τρίπολη.

45′: Κίτρινη στον Σισέ, τράβηξε τον Μπαράλες πριν φύγει προς την αντίπαλη περιοχή.

40′: Σουτ του Άλβαρες από πλάγια, στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

33′ Καλή στιγμή για τον Αστέρα. Ο Σίτο κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, πλασέ με τη μία του Μπαράλες για να μπλοκάρει ο Βατσλίκ που είχε καλή θέση.

29′ Σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, κοντράρει στον Μασούρα και περνάει άουτ η μπάλα.

23′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Αγκιμπού Καμαρά κάνει τη σέντρα-σουτ, ο Παπαδόπουλος κάνει τραγικό λάθος, χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια και τα πόδια του, προσπαθώντας να μπλοκάρει και εκείνη καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

21′ Ωραία ανάπτυξη της μπάλας από τον Αστέρα, ο Σισέ απομακρύνει πάνω στον Παπασταθόπουλο και ο Βατσλίκ μπλοκάρει.

14′ Ακυρωθέν γκολ για τον Αστέρα! Ο Άλβαρες σπάει στον Κρέσπι, ο οποίος πιάνει το σουτ, ο Βατσλίκ απομακρύνει, αλλά ο Σίτο παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά σκοράρει. Πιο μπροστά ήταν, όμως, ο Σίτο, σύμφωνα με τις γραμμές του VAR και σωστά ακυρώθηκε το γκολ.

10′ Σουτ του Αγκιμπού Καμαρά, η μπάλα ψηλά άουτ.

7′ Γκολ για τον Ολυμπιακό! Ο Μαντί Καμαρά κάνει υπέροχη αλλαγή παιχνιδιού, ο Μασούρας πιάνει την κεφαλιά-ασίστ στον Τικίνιο κι αυτός από κοντά θα καταφέρει να νικήσει τον Παπαδόπουλο για να δώσει προβάδισμα στους ερυθρόλευκους.

1′ Σέντρα στην αναμέτρηση.


Με ριγέ κίτρινες μπλε εμφανίσεις ο Αστέρας, η επετειακή φορέθηκε για τη φωτογραφία και να τιμήσουν την επέτειο από τα 200 χρόνια της Άλωσης της Τριπολιτσάς οι Αρκάδες.

Διαιτητής ο Δημήτρης Καραντώνης, βοηθοί του οι Ιωάννης Καραγκιζόπουλος, Ηλίας Κωνσταντίνου και τέταρτος ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας. Στο VAR οι Στέφανος Κουμπαράκης και Βασίλης Νικολακάκης.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Κρίστινσον, Εμβιλά, Κούντε, Ελ Αραμπί, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Αβραάμ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού (Πέδρο Μαρτίνς, 4-2-3-1): Βατσλίκ – Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ – Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά – Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκουρού – Τικίνιο.

Στον πάγκο για τον Αστέρα Τρίπολης: Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Σανταφέ, Γκαρσία, Τασουλής, Γκόμεθ, Μπενίτο, Αντζουλάς, Σόνι.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς, 4-3-3): Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Βαλιέντε, Καπίγια, Κανελλόπουλος – Κρέσπι, Μπαράλες, Σίτο.

Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στη 10η θέση με 2 πόντους, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 7 και είναι στην 3η θέση.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Καλησπέρα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ