Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το τρομερό ρεκόρ που εξακολουθεί να έχει ο Ελ Αραμπί στην Γρανάδα

Η Γρανάδα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό κόντρα στην Μπσρτσελόνα, καθώς βρήκε δίχτυα μετά από μόλις 85 δευτερόλεπτα, με το γκολ του Ντομίνγκος να είναι μάλιστα το δεύτερο πιο γρήγορο που δέχτηκαν οι «μπλαουγκράνα» σε ματς πρωταθλήματος στο «Καμπ Νου» μετά από εκείνο στις 6 Φεβρουαρίου 2005 από τον Φερνάντο Τόρες στα 61”, σε ματς κόντρα στην Ατλέτικο.

Το τέρμα του Ντομίνγκος ήταν το τρίτο γρηγορότερο για την Γρανάδα σε ματς πρωταθλήματος μέσα στον 21ο αιώνα, με τον σκόρερ να μην καταφέρνει να κατακτήσει την κορυφή, τη μοναξιά της οποίας απολαμβάνει εδώ εδώ και πολλά χρόνια ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τη φανέλα της Γρανάδα όταν φόρεσε τη φανέλα της μέσα στην περασμένη δεκαετία και ένα από τα ρεκόρ που άφησε πίσω του είναι και αυτό του πιο γρήγορου σκόρερ της σε ματς της La Liga μέσα στον 21ο αιώνα.

Για την ακρίβεια, είχε βρει δίχτυα ως παίκτης της Γρανάδα μετά από μόλις 42 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση με την Μάλαγα, που είχε διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου 2014, ενώ μεταξύ των Ελ Αραμπί και Ντομίνγκος παρεμβάλλεται ο Χάιμε Ρομέρο, που είχε βρει δίχτυα με τους Ανδαλουσιανούς στα 73” στο ματς με την Μπιλμπάο, στις 11 Απριλίου 2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ