Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα είπε με Σχοινά και Γεραπετρίτη ο Καρυπίδης στο περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ (ΦΩΤΟ)

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, επισκέφθηκε το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ.

Ο Σχοινάς, που δεν έχει κρύψει ποτέ τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του, είχε τετ α τετ με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ευχήθηκε, μάλιστα, η αγαπημένη του ομάδα να ξεκινήσει με το… δεξί το πρωτάθλημα, ενώ ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ τού έκανε δώρο μία φανέλα με το νούμερο 10.

Λίγα λεπτά αργότερα, στην παρέα των δύο ανδρών προστέθηκε και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Το στέλεχος της κυβέρνησης συνομίλησε με τους Θόδωρο Καρυπίδη και Μαργαρίτη Σχοινά.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο Γεραπετρίτης είχε υποδεχθεί τον Καρυπίδη στο Μέγαρο Μαξίμου, με την κουβέντα τους να περιστρέφεται γύρω από την ποινή της αφαίρεσης των 6 βαθμών που επιβλήθηκε στον Άρη, αλλά και την κατασκευή του νέου γηπέδου των κιτρινόμαυρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ