Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνουν πρεμιέρα με το… δεξί Παναθηναϊκός και Απόλλων Σμύρνης – Οι πιθανές ενδεκάδες

Οκτώ χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός ξεκινούσε ως γηπεδούχος τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2013-14 είχε υποδεχθεί τον Παναιτωλικό και είχε επικρατήσει με 2-0 (με τα γκολ των Νάνο και Μπεργκ).

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στη σημερινή πρεμιέρα της Super League 1 τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχοντας ως στόχο το τρίποντο που θα βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της δύσκολης συνέχειας (ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με ΠΑΣ και Άρη).

Ο Σέρβος προπονητής θα καθίσει απόψε (20:30) για πρώτη φορά στον πάγκο του τριφυλλιού σε επίσημο παιχνίδι και αναμένεται να χρησιμοποιήσει πέντε από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στο αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα γκολπόστ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται ο Διούδης, οι Βέλεθ και Σάρλια στα στόπερ, ενώ δεξιά και αριστερά στην άμυνα οι Κώτσιρας και Χουάνκαρ αντίστοιχα.

Στα χαφ οι Πέρεθ και Μαουρίσιο, μπροστά τους ο Λούντκβιστ, αριστερά ο Βιτάλ και δεξιά διεκδικούν μία θέση οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Καρλίτος.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκονται επίσης οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Παλάσιος και Πούγγουρας. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Βιγιαφάνιες, οι τραυματίες Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, αλλά και οι Αγιούμπ, Μπεκ.

Από την πλευρά του, ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να ξεκινήσει στη Λεωφόρο με τους Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Ματέι, Σαχλί, Παμλίδη και Ντάουντα. Δεν αποκλείεται, όμως, ο Γιάννης Πετράκης να ξεκινήσει τον Μπρούνο Άλβες, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό «χτύπημα» για την ομάδα της Ριζούπολης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Πολυχρόνη (Αιτ/νίας), Δημητριάδη (Μακεδονίας) και τέταρτο τον Αγγελάκη (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι Ευαγγέλου (Αθήνας) και Φωτόπουλος (Αθήνας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ