Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε… αναμμένα κάρβουνα ενόψει Ατρομήτου ο Μαρτίνς – Αγωνία για πέντε (ΦΩΤΟ)

Μετά από την περιπέτεια που έζησαν στη Γουνιέα με το πραξικόπημα, οι Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά επέστρεψαν στην Ελλάδα με πτήση μέσω Γαλλίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τους περιμένει σήμερα στην προπόνηση του Ολυμπιακού για να δει την κατάστασή τους, μιας και από την περασμένη Κυριακή ουσιαστικά παραμένουν χωρίς προπόνηση.

Η συμμετοχή τους στην προπόνηση της Παρασκευής θα κρίνει το αν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον μεθαυριανό (12/9, 20:30) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, με τους δύο να έχουν πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Σήμερα θα κριθεί και η κατάσταση του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά από τον τραυματισμό του, αλλά και το εάν έχει ξεπεράσει τους πόνους στο δάχτυλο του ποδιού του ο Τόμας Βατσλίκ.

Επίσης, θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Γιαν Εμβιλά που είχε κάποιες ενοχλήσεις προ ημερών, αλλά δεν φαίνεται να τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς με τους Περιστεριώτες.

Αξιοσημείωτο είναι, τέλος, το γεγονός ότι χρειάζονται ξεκούραση οι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και Ανδρέας Μπουχαλάκης, οι οποίοι έπαιξαν συνεχόμενα παιχνίδια με τις εθνικές τους ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ