Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα πλάνα του Τζον Φαν Σιπ για το Κόσοβο, αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής

Η Εθνική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στο Κόσοβο στον αυριανό αγώνα που θα γίνει στην Πρίστινα για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Η «γαλανόλευκη» δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλεια και θα πρέπει πάση θυσία να πάρει το τρίποντο, αλλιώς το όνειρο θα… πετάξει από νωρίς.

Ο Τζον Φαν Σιπ προσανατολίζεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τρεις στην άμυνα και διάταξη 3-5-2. Υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτηματικά σε πρόσωπα, αλλά οι περισσότερες θέσεις έχουν «κλειδώσει». Μην ξεχνάμε ότι απουσιάζουν κομβικοί παίκτες όπως οι Μασούρας, Τζόλης, Πέλκας και Γαλανόπουλος.

Ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ και η θέση του δεν αμφισβητείται. Στην τριάδα της άμυνας σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Τζαβέλλας, Μαυροπάνος, με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χατζηδιάκο να διεκδικούν την θέση που απομένει. Στα αριστερά ο Τσιμίκας έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Γιαννούλη που επίσης είναι υποψήφιος, με τον Ανδρούτσο να καλύπτει το δεξί άκρο.

Ο Μπουχαλάκης θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, το ίδιο και ο Σιώπης, τον οποίον έχει δοκιμάσει σε αυτές τις προπονήσεις ο Ολλανδός ομοσπονδιακός και φαίνεται πως τον ετοιμάζει για το αρχικό σχήμα. Μένει μια θέση στη μεσαία γραμμή και εκεί υπάρχει ερωτηματικό για το αν θα είναι ο Ζέκα ή θα προτιμηθεί ένας πιο επιθετικογενής παίκτης όπως ο Μάνταλος ή ο Βρουσάι. Μπροστά, ο Μπακασέτας δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα και θα πλαισιώσει τον Παυλίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ