Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να είμαστε πιο έξυπνοι”

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό πως είδε θετικά στοιχεία, αλλά και λόγους προβληματισμού.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Αρη στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Νίκησε δίκαια, ήταν καλύτερος και αποτελεσματικός. Εμείς είχαμε σοβαρότητα στο τελευταίο κομμάτι. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά και προβληματισμούς. Πρέπει να βρούμε τρόπους να είμαστε πιο έξυπνοι και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας όσον αφορά την έλλειψή μας. Ο Χάγκινς είναι σοβαρή απώλεια στη ρακέτα. Πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει έναν ιδιαίτερο παίκτη εκεί, είτε έχει, είτε δεν έχει την μπάλα.

Ηταν σε καλή μέρα ο Καλάθης ειδικά στο μακρινό σουτ. Χάρη σε αυτά πήρε διαφορά και έγειρε το ματς στην πλευρά του χωρίς αμφιβολία. Σε δύο μέρες θα είμαστε ξανά εδώ. Να κάνουμε προσαρμογές και να παίξουμε ξανά με σοβαρότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ