Μετάβαση στο περιεχόμενο

Champions League: Κορυφαίος επιθετικός ο Χάαλαντ

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο Έρλινγκ Χάαλαντ αναδείχθηκε ο καλύτερος επιθετικός για το Champions League της προηγούμενης σεζόν, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, σημειώνοντας 10 γκολ.

Παρά την εξαιρετική παρουσία του Έρλινγκ Χάαλαντ, η Ντόρτμουντ έφτασε μέχρι τον προημιτελικό του Champions League, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο ήττες (2-1).

Να θυμίσουμε ότι οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν ο Κίλιαν Εμπαπέ, ο οποίος σημείωσε οκτώ γκολ και ήταν δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ της περσινής περιόδου και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν Μονάχου. Στις γυναίκες αναδείχθηκε καλύτερη επιθετικός η Τζένιφερ Ερμόσο της Μπαρτσελόνα. Έτσι οι «μπλαουγκράνα» κατέκτησαν και τα τέσσερα σχετικά βραβεία στις γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ