Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ο Ρανιέρι θέλει να… κλέψει Μανωλά”

Από τους στόπερ που είναι στη λίστα των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης είναι ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Ρόμα έχει κάνει εξαιρετική χρονιά στους “τζιαλορόσι” και φημολογείται ότι το καλοκαίρι θα κάνει μεταγραφή.

Μία από τις ομάδες που φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για να τον κάνει δικό της είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”, ο 25χρονος στόπερ είναι μέσα στις πέντε μεταγραφές που θα επιδιώξει να ολοκληρώσει η ομάδα του Κλάουντιο Ρανιέρι. Το θέμα αναπαρήγαγαν οι Βρετανοί, οι οποίοι μεταξύ άλλων ανέφεραν: “Η Λέστερ θέλει να… κλέψει τον Μανωλά από Τσέλσι και Άρσεναλ”.

Εκτός από τον Μανωλά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Gazzetta dello Sport”, οι άλλοι στόχοι των “αλεπούδων” είναι οι εξής: Για τη μεσαία γραμμή ο 23χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος Μεντί της Νις, ενώ για την επίθεση ο 24χρονος Νιγηριανός Μούσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο 24χρονος Καμερουνέζος Αμπουμπακάρ της Πόρτο και ο Βέλγος Μπεντέκε της Λίβερπουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ