Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τένις: Η Μπάρτι κατέκτησε εύκολα το τουρνουά του Σινσινάτι

Τον 13ο WTA τίτλο της καριέρας της κατέκτησε η Νο1 τενίστρια του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό του «Western & Southern Open» την έκπληξη της διοργάνωσης, Τζιλ Τάχιμαν.

Η 25χρονη Αυστραλή τενίστρια έχασε μόλις τέσσερα γκέιμς από τη Νο76 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης και μετά από 71 λεπτά αγώνα, στέφθηκε πρωταθλήτρια με 6-3, 6-1 στο Σινσινάτι.

 

 

Αυτός είναι ο 5ος τίτλος μέσα στο 2021 για τη Μπάρτι, η οποία μετράει πλέον 12 συνεχόμενες νίκες στο Tour, από την έναρξη του Γουίμπλεντον κι έπειτα.

Μαγική εβδομάδα στις ΗΠΑ για τη Νο1 τενίστρια στον πλανήτη, μιας και έφτασε στο τρόπαιο του Σινσινάτι χωρίς να χάσει καν σετ!

Στον τελικό, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές της, η Τζιλ Τάιχμαν δεν μπόρεσε να θορυβήσει ιδιαίτερα την αντίπαλό της, μετά τα μέσα του εναρκτήριου σετ. Η Ελβετή πήγε το πρώτο σετ μέχρι το 3-3 και από εκεί και έπειτα, υποτάχθηκε στη Μπάρτι.

Η Αυστραλή κέρδισε τα εννιά από τα επόμενα δέκα γκειμς του τελικού, φτάνοντας στην άνετη επικράτηση.

Πάντως, με την εξαιρετική πορεία της στο Σινσινάτι, η Τάιχμαν θα δει τον εαυτό της, την επόμενη εβδομάδα, να ανεβαίνει από το Νο76 της παγκόσμιας κατάταξης στο Νο45.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ