Μετάβαση στο περιεχόμενο

Europa League: Μεγάλη ανατροπή για την Ομόνοια

Πολύ κοντά στους ομίλους του Europa League βρίσκεται η Ομόνοια. Οι πρωταθλητές Κύπρου, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο «ΓΣΠ», κέρδισαν με ανατροπή 4-2 την Αντβέρπ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, ένα αποτέλεσμα που τους δίνει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση ενόψει και της ρεβάνς στο Βέλγιο.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 26’ με το τέρμα του Μπένσον, αλλά στο 43’ ισοφάρισαν με τον Λοΐζου και στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) πέτυχαν και την ανατροπή  με τον Κακουλή. Στο 56’ ο Λοΐζου σημείωσε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς καιη Αντβέρπ μείωσε στο 62’ με τον Ιάπωνα Μιγιόσι. Τελικά στο 84’ η Ομόνοια πέτυχε τέταρτο γκολ με το πέναλτι του Ιγιαγί.

Στη Δανία η Γαλατάσαραϊ δεν μπόρεσε να νικήσει τη Ράντερς, από την οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1. Οι Τούρκοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Ακτούρκογλου και στο 54’ ο Λόενμποργκ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους. 

Ματσάρα έγινε ανάμεσα σε Σλάβια Πράγας και Λέγκια, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 2-2. Η Λέγκια προηγήθηκε με τον Εμρέλι στο 20ο λεπτό, αλλά ο Μπα ισοφάρισε σε 1-1 στο 33’. Οι Πολωνοί πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ στο 37’ με τον Γιουράνοβιτς και ο Μάσοπουστ «έγραψε» το 2-2 στο 45+3’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ