Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτή είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τη Ριέκα

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία. Εκτός αποστολής, πέρα από τους δύο που καταγράφονται στο ιατρικό δελτίο (Ίνγκασον, Ολιβέιρα) είναι και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. 

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: «Ο Ραζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τον αγώνα της Πέμπτης (19.08, 21:00), δίνοντας έμφαση σε τακτικά ζητήματα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι δύο παίκτες που καταγράφονται στο ιατρικό δελτίο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Κροάτες και η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Εσίτι, Ντάγκλας Αουγκούστο, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσια, Σφιντέρσκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ