Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιταλός ρέφερι στο Ολυμπιακός-Σλόβαν

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ του Champions League, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία και πλέον στρέφεται στις δύο αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Στόχος είναι η πρόκριση στη φάση των ομίλων του Europa League.

Η πρώτη αναμέτρηση θα λάβει χώρα την Πέμπτη (19/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας μία εβδομάδα αργότερα (26/8, 21:45).

Στον πρώτο αγώνα διαιτητής θα είναι ο Μάρκο Γκουίντα από την Ιταλία. Ο 40χρονος είναι ρέφερι από το 1996, ενώ το 2014 πήρε το σήμα της FIFA και μπόρεσε να διαιτητεύσει διεθνείς αγώνες.

Ο διαιτητής από τη γειτονική χώρα θα βρεθεί για δεύτερη φορά στον δρόμο του Ολυμπιακού σε προκριματικό γύρο, καθώς είχε «σφυρίξει» τον εκτός έδρας αγώνα των ερυθρόλευκων με τη Βικτόρια Πλζεν το καλοκαίρι του 2019 για τα προκριματικά του Champions League.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Σλόβαν Μπρατισλάβας στο πλευρό του Μάρκο Γκουίντα θα είναι οι Φιλίππο Μέλι και Αλμπέρτο Τεγκόνι ως βοηθοί, ενώ τέταρτος θα είναι ο Ροσάριο Αμπίσο (άπαντες από την Ιταλία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ