Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξανά στα… πιτς Κουέστα και Μήτρογλου στον Άρη

Με απογευματινή προπόνηση στο Διασυγένειο Αθλητικό Κέντρο συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου (14/08, 20:00) με τον Βόλο.

Οι Κουέστα και Μήτρογλου απείχαν, συνεχίζοντας τη θεραπεία τους, ενώ ο Έλληνας φορ ακολούθησε και ατομικό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη (ενεργοποίηση, passing game, παιχνίδια κατοχής μπάλας και παιχνίδι τακτικής) με τον Χουλιάν Κουέστα να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας και τον Κώστα Μήτρογλου να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»), ενώ να υπενθυμίσουμε ότι το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας είναι για το Σάββατο (14/08) με αντίπαλο τον Βόλο Ν.Π.Σ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ