Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βήμα πρόκρισης αναζητά ο ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία – Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για Μποέμιαν

Ένα σκορ που θα του επιτρέψει να διατηρήσει τον τίτλο του φαβορί για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ που φιλοξενείται απόψε (21:45) από τη Μποέμιαν στην Ιρλανδία για τον πρώτο αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα υπάρχουν εδώ και μέρες στο μυαλό του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος θα ξεκινήσει με 4-2-3-1 και τον Πασχαλάκη στην εστία.

Βαρέλα και Μιχαηλίδης θα αποτελούν το δίδυμο στα στόπερ, ενώ Ροντρίγκο και Βιεϊρίνια θα είναι σε ρόλο δεξιού και αριστερού μπακ αντίστοιχα.

Μπροστά τους ως αμυντικά χαφ θα βρεθούν οι Εσίτι και Σβαμπ, ενώ οργανωτής θα είναι ο Καγκάβα.

Στα εξτρέμ θα βρίσκονται οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί, ενώ ως μοναδικός προωθημένος θα αγωνιστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βαρέλας, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα, Κούτσιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ