Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοκκαλάνης: «Είχαμε δυσκολίες και με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων, όλα αυτά με γονάτισαν»

Ιδιαίτερα φορτισμένος σε συναισθηματικό επίπεδο ήταν ο Βύρωνας Κοκκαλάνης κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά το τέλος της δικής του προσπάθειας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά την άφιξή του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” μίλησε για όσα πέρασε στο Τόκιο, στάθηκε στο ψυχολογικό φορτίο που κουβαλούσε όλο αυτό το διάστημα, αλλά και στην κόντρα της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας με τον προπονητή του, Νίκο Κακλαμανάκη.

«Επιστρέφω λίγο στεναχωρημένος, αρκετά βασικά γιατί δεν κατάφερα να φέρω το αποτέλεσμα που ήθελα πάρα πολύ, για το οποίο πάλεψα πέντε χρόνια τώρα. Ξέρετε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες όλη η συναισθηματική κατάσταση φορτίστηκε, είχαμε δυσκολίες τις οποίες καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μέχρι και τώρα.

Με την πίεση των Ολυμπιακών Αγώνων όμως, όλα αυτά με γονάτιζαν. Δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα ήθελα. Είχαμε κάποια προβληματάκια. Δεν ξέρω αν ο κόσμος το γνωρίζει, αλλά επειδή εγώ θέλω να τα πω: είχαμε κάποια θέματα με την Ομοσπονδία μας, η οποία κινήθηκε κατά του προπονητή μου ποινικά, είναι στα δικαστήρια.

Έχουμε ανθρώπους που χλευάζουν την προετοιμασία μας και περιμένουν το κακό αποτέλεσμα για να βγουν και να μιλήσουν δημόσια και να πουν πράγματα για μας. Εγώ δεν μπόρεσα να αντέξω την πίεση και ψυχολογικά έπεσα πάρα πολύ, μου κόστισε. Περίμενα να φέρω το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήρθε», δήλωσε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ