Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τόκιο για την ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το κρούσμα κορονοϊού που προέκυψε σε Ελληνίδα συνοδό της αποστολής.

Οι διοργανωτές έστειλαν όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής της καλλιτεχνικής κολύμβησης που έφτασαν σήμερα στην ιαπωνική πρωτεύουσα σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση. Όλοι θα υποβληθούν σε νέα τεστ (τα πρώτα βγήκαν αρνητικά) αύριο και στη συνέχεια οι διοργανωτές θα αποφασίσουν τι θα κάνουν για την ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

«Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τους διοργανωτές προς την ΕΟΕ, όλα τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Τόκιο μαζί με τη συνοδό που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, θα οδηγηθούν σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση. Θα υποβληθούν το πρωί της Πέμπτης σε νέο τεστ για κορονοϊό και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες. Η συνοδός της ομάδας που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο, θα υποβληθεί σε νέο τεστ και θα τεθεί σε καραντίνα σε διαφορετικό ξενοδοχείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ