Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οι αυριανές ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συγκεκριμένα δεκατέσσερις Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σε 13 αγωνίσματα επτά ατομικών αθλημάτων, συν την εθνική ομάδα πόλο ανδρών, θα ξεκινήσουν αύριο την προσπάθειά τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας.

Ξεχωρίζει η συμμετοχή της Εθνικής ομάδα πόλο ανδρών που μετρά την 16η ολυμπιακή της συμμετοχή κόντρα στην Ουγγαρία (05:30 ώρα Ελλάδας) των εννέα χρυσών μεταλλίων στους Αγώνες.

Επίσης αναφορά αξίζει και η προσπάθεια που θα κάνει η Αννα Κορακάκη στο αεροβόλο πιστόλι 10μ., αγώνισμα στο οποίο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Φυσικά αύριο στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων μπαίνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο φιναλίστ του τελευταίου «Roland Garros» θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό, Φίλιπ Κολσράιμπερ για τον πρώτο γύρο του απλού ανδρών στο τένις. Η αναμέτρηση αυτή είναι το 4η στη σειρά στο πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ και αναμένεται να αρχίσει μετά τις 10:30 ώρα Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα Έλληνες κι Ελληνίδες οι οποίοι την Κυριακή (25/7) θα συνεχίσουν συνεχίζουν την προσπάθειά τους, όπως στην κολύμβηση (Ντουντουνάκη), στην κωπηλασία την ιστιοπλοΐα, και το πινγκ πονγκ (Γκιώνης).

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών για την Κυριακή 25/7

 

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών έχουμε την Κυριακή (25/7) στους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία.

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών έχουμε την Κυριακή (25/7) στους Ολυμπιακούς Αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ