Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποκαλύψεις Μοντέστο για Καμαρά και Νάπολι – Η αναφορά σε Βατσλίκ, Μανωλά

Το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Νάπολι ενδιαφέρεται για τον μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά έκαναν συνεχώς την εμφάνισή τους. Την Τετάρτη (14/07), Φρανσουά Μοντέστο, μίλησε στο ιταλικό «Radio Marte» και ξεκαθάρισε ότι οι Παρτενοπέι δεν έκαναν ποτέ κρούση για τον Αφρικανό χαφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επικεφαλής σκάουτερ του Ολυμπιακού:

Για τον Ολυμπιακό:

«Η ομάδα μου διαφέρει από τους άλλους, είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαστε συνηθισμένοι να νικάμε, υπάρχει μεγάλη εμπειρία. Οι παίκτες βλέπουν τους αγώνες μας στην Ευρώπη και ενδιαφέρονται να έρθουν. Βλέπουν το εντυπωσιακό μας προπονητικό κέντρο, το γήπεδο, βλέπουν έναν ιδιοκτήτη που επενδύει. Αυτό το πράγμα δείχνει μια όμορφη εικόνα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ξένοι ποδοσφαιριστές τα έχουν καταφέρει καλά και πουλήσαμε επίσης σπουδαίους παίκτες σε σπουδαίες ομάδες».

Για τον Καμαρά και το ενδιαφέρον της Νάπολι:

«Δεν νομίζω ότι ο Ραϊόλα είναι ο μάνατζέρ του. Είναι φίλος του προέδρου, το παιδί είναι μόνο του. Η Νάπολι ποτέ δεν μας κάλεσε, τους ξέρω τους ανθρώπους της. Δεν μιλήσαμε όμως ποτέ για τον Καμαρά. Γράφτηκε και στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν μας κάλεσαν από τη Νάπολι. Ο Καμαρά ανανέωσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο, ποντάρουμε σ’ αυτόν, βελτιώνεται, είναι πολύ δυνατός παίκτης για εμένα, πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι αφοσιωμένος εδώ, ώστε να παίζει και να νικάει».

Για τον Βατσλίκ:

«Δεν είχαμε ανταγωνισμό με τη Νάπολι. Του μιλήσαμε και κλείσαμε το deal. Δεν ξέρω αν τον ήθελε η Νάπολι, προφανώς όταν θέλουμε έναν παίκτη, δεν μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός».

Για τον Μανωλά:

«Είναι κοντά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, νομίζω ότι θα μείνει για πολλά χρόνια στη Νάπολι. Τη σωστή στιγμή, όταν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, νομίζω ότι θα επιλέξει τον Ολυμπιακό γιατί αγαπάει την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ