Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το σχόλιο του υπουργού αθλητισμού της Τουρκίας για το περιστατικό με τη Γαλατάσαραϊ

Τα ΜΜΕ της Τουρκίας αναφέρουν ότι η Γαλατάσαραϊ, η οποία θα αντιμετώπιζε αύριο σε φιλικό αγώνα τον Ολυμπιακό, φέρεται να αποφάσισε να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς τα μοριακά τεστ που είχε η αποστολή της δεν έγιναν δεκτά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Κασάπογλου με δήλωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στην τουρκική ομάδα τονίζοντας πως έχει επικοινωνήσει με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ.

“Ως αποτέλεσμα της στάσης που αντιμετωπίζει ο αθλητικός μας σύλλογος Γαλατάσαραϊ, μίλησα τηλεφωνικώς με τους προέδρους της ομάδας και εξέφρασα ότι είμαστε μαζί τους. Καταδικάζω έντονα αυτή την στάση που αντιμετωπίζει η Γαλατάσαραϊ’» δήλωσε χαρακτηριστικά. 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ