Μετάβαση στο περιεχόμενο

Europa Conference League: Προβάδισμα πρόκρισης για τη Βελέζ

Η Βελέζ Μόσταρ νίκησε με 2-1 την Κολερέϊν στο Σαράγεβο και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Οι Βόσνιοι ήταν καλύτεροι, καθώς δημιούργησαν 30 τελικές προς την αντίπαλη εστία (οκτώ εντός στόχου) έναντι δύο των Βορειοϊρλανδών. Η Κολερέϊν πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ντόχερτι στο 9′ και από εκεί και πέρα ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος από τους Βόσνιους, οι οποίοι πέτυχαν την ολική ανατροπή με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Μπραντάο Ντε Σόουζα στο 37′ και το 66′.

Η Κολερέϊν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίντον Κέιν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου.

Βελέζ Μόσταρ: Μπογκντάνοβιτς, Τσόσιτς, Ζβόνιτς (46′ Ίσιτς), Ζελίκοβιτς, Ράντοβιτς (82′ Ζουμπάνοβιτς), Χασάνοβιτς (46′ Πρσες), Ράντοβατς, Οβτσίνα, Αντσούσιτς (58′ Βεχάντοβιτς), Μπραντάο (66′ Γκεόργκεβιτς), Ζαϊμοβιτς

Κολερέϊν: Ντιν, Κέιν, Μπράουν, Κάνινγκ, Τρέινορ (83′ ΜακΛάφιν), Κάρσον Λόουρι, Γουίλσον, Ντόχερτι, Γκλάτσκιν, Σέβλιν (69′ Γιάρβις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ