Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τρία ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στον Άρη

Με τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενισχύσουν και παράλληλα να ανεβάσουν τη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας συζητάνε τη συγκεκριμένη περίοδο στον Άρη.

Ο λόγος για τους Μαουρίσιο Λέμος, Χουσεΐν Τουρκμέν και Χουάν Σάντσες Μίνιο, με τους οποίους οι Θεσσαλονικείς είναι σε επαφή και συζητούν παράλληλα με τις ομάδες και τους εκπροσώπους τους.

Μεγάλος στόχος του Άρη να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό και να είναι έτοιμος για τα κρίσιμα ματς με την Αστάνα για τα προκριματικά του Europa Conference League (22 & 29/7).

Ο Λέμος ξεκίνησε την προετοιμασία του με τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία ανήκει και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023. Ωστόσο, ο Ουρυγουανός άσος φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στην τουρκική ομάδα, η οποία δείχνει θετική στο ενδεχόμενο δανεισμού ή παραχώρησης του παίκτη.

Από την πλευρά του, ο Τουρκμέν έχει αρχίσει κι εκείνος προετοιμασία με την Τραμπζονσπόρ, ο Άρης συζήτησε με τους Τούρκους το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, αλλά φαίνεται πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Τέλος, ο Μίνιο (που είναι αριστερό μπακ-χαφ και μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός μέσος) ανήκει στην Εστουδιάντες, αλλά φαίνεται εξαιρετικά δύσκολη η περίπτωσή του, παρά τη θετική διάθεση που είχε για εκείνον ο Άκης Μάντζιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ