Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φιλικό με Ούφα για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς είναι έτοιμος να δώσει το πέμπτο φιλικό παιχνίδι του στην Αυστρία και αντίπαλός του σήμερα το απόγευμα (19:00) θα είναι η 13η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Ρωσίας, Ούφα.

Πέρυσι αγωνίστηκε για έβδομη διαδοχική σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, όπου έχει καλύτερη πορεία με την κατάκτηση της έκτης θέσης. Στα χρόνια της παρουσίας της έχει συμμετοχή σε όμιλο του Europa League τη σεζόν 2018-19, χάνοντας μόνο ένα από τα έξι παιχνίδια από τη Ρέιντζερς.

Οι Ρώσοι θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα στις 23 Ιουλίου, έχοντας αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρεμιέρα και ήδη έχουν προχωρήσει σε έξι μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών αυτό το καλοκαίρι.

Προπονητής τους είναι ο 37χρονος Αλεξέι Στουκάλοφ που κατέχει αυτό το πόστο από τον Απρίλιο.

Έμειναν σε ισοπαλία χωρίς γκολ κόντρα στην αυστριακή Βόλφσμπεργκερ, ενώ νίκησαν με 2-0 την Κραϊόβα, ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός αύριο (3/7, 19:00) στο έκτο και τελευταίο παιχνίδι του στην Αυστρία γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει έως τώρα τέσσερα παιχνίδια, πετυχαίνοντας τρεις νίκες (απέναντι σε Βόλφσμπεργκερ, Κράσνονταρ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας) και χάνοντας ένα από την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλσμπουργκ, με 3-0.

Τις αναμετρήσεις με Ούφα και Κραϊόβα θα ακολουθήσει ένα ακόμη φιλικό (δίχως την παρουσία θεατών) στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο τη Γαλατασαράι στις 13 Ιουλίου, ένα ματς που θα πραγματοποιηθεί προς τιμήν του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ