Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και επίσημα στην Παρτιζάν ο Ομπράντοβιτς! (ΦΩΤΟ)

Έπειτα από έναν χρόνο αποχής από τους πάγκους, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στη δράση και το κάνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, αφού αναλαμβάνει τη μεγάλη του αγάπη.

Ο Σέρβος τεχνικός για πρώτη φορά μετά το 1993 γυρίζει εκεί όπου άρχισε την απίστευτη προπονητική του καριέρα, καθώς είναι και επισήμως ο νέος head coach της Παρτιζάν!

Ο σύλλογος του Βελιγραδίου ανακοίνωσε αυτό το σπουδαίο deal με τον 61χρονο προπονητή, ο οποίος επιστρέφει έπειτα από 28 χρόνια στην ομάδα, βάζοντας την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Υπό την καθοδήγηση του «Ζοτς» η Παρτιζάν έκανε το τρεμπλ το 1992, κατακτώντας το πρωτάθλημα και το Κύπελλο της Γιουγκοσλαβίας, αλλά και τη EuroLeague.

Την προσεχή Δευτέρα (28/6) αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ομπράντοβιτς, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ομάδα του Βελιγραδίου.

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για την επιστροφή του Ομπράντοβιτς. Νομίζω ότι κάθε λέξη είναι περιττή και ταυτόχρονα δεν είναι αρκετά δυνατή για να περιγράψει τι σημαίνει η επιστροφή του για την Παρτιζάν. Θα μιλήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέντευξη Τύπου. Έχουμε δουλειά να κάνουμε μπροστά μας», ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ