Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέντοβιτς: «Δεν θα παίξω στο προολυμπιακό τουρνουά»!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανακοίνωσε πως δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα της Σερβίας στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Ο Σέρβος γκαρντ, ο οποίος είναι ελεύθερος και έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, φιλοξενήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Arena Sport» όπου αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα, εξηγώντας πως δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τους συμπατριώτες του στο προολυμπιακό τουρνουά.

«Ήμουν σε συνεχείς επαφές με τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και τους γιατρούς. Τους εξήγησα πως είχε η κατάσταση από τον Απρίλιο ως τον Μάιο. Έκτοτε δεν προπονήθηκα… Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Πλέον η κατάσταση μου είναι καλύτερη όμως πρέπει να ξεκουραστώ. Δεν μπορώ να προπονηθώ. Όταν ανακάμψω τελείως, θα πρέπει να επιστρέψω σιγά-σιγά.

Πρέπει να αντιμετωπίσω το πρόβλημα στον καρπό μου, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Έχουμε συμφωνήσει να μην αγωνιστώ στο Ππροολυμπιακό τουρνουά για λόγους υγείας, θα δούμε τι θα γίνει με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν, δηλαδή θα είμαι έτοιμος. Ο κόουτς Κοκόσκοφ γνωρίζει την ποιότητά μου» ανέφερε ο Νέντοβιτς στην εκπομπή «U obruču».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ