Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Copa America: Στο κόλπο της πρόκρισης το Περού, σώθηκε στο φινάλε η Βενεζουέλα

Μία πολύ σημαντική νίκη, που το βάζει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Copa America, πήρε το Περού που επικράτησε με 1-2 της Κολομβίας τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η εικόνα του αγώνα

Με ένα πολύ δυνατό σουτ εντός περιοχής από τον Πένια, στο 17ο λεπτό, το Περού άνοιξε το σκορ, με την Κολομβία να ψάχνεται στο πρώτο μέρος.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου, ο Μπόρχα κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε κιόλας για να κάνει το 1-1, αλλά στο 62′ το αυτογκόλ του Μίνα έκανε το 1-2, το οποίο δεν άλλαξε ως το τέλος.

Το Περού πήρε τον πρώτο του βαθμό στο δεύτερο όμιλο, ενώ η Κολομβία, έχει τέσσερις βαθμούς.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Μεδίνα (81′ Μορέλος), Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο, Κουαδράδο, Πέρεζ (60′ Κουέγιαρ), Μπάριος, Καρντόνα (70΄Χάρα), Ζαπάτα (61′ Μουριέλ), Μπόρχα.

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Κόρθο, Ράμος, Κάλενς, Λόπεζ, Τάπια, Γιοτούν, Καρίγιο, Πένα (83′ Καρταχένα), Κουέβα (90’+2′ Γκαρσία), Λαπαντούλα (83′ Ορμένο).

 

Ματσάρα χωρίς νικητή ανάμεσα σε Βενεζουέλα και Εκουαδόρ που ήρθαν ισόπαλες (2-2) για τον δεύτερο όμιλο του Copa America. Σε δύσκολη θέση ο Ισημερινός με μόλις έναν βαθμό, στο παιχνίδι με το Περού θα κριθεί η τύχη της Βενεζουέλας στη διοργάνωση.

Η εικόνα του αγώνα

Στο 39′ ήρθε το 0-1, με τον Αρμπολέδα ύστερα από φάση διαρκείας να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά στο 51ο λεπτό ο Καστίγιο με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Βενεζουέλα.

Στο 71′ ήρθε το 1-2, με τον Πλάτα να σκοράρει από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας για να φτάσουμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που με κεφαλιά του Ερνάντες η Βενεζουέλα ισοφάρισε σε 2-2 και πήρε τον βαθμό σε ένα άκρως συναρπαστικό ματς.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Φαρίνες, Γκονζάλες, Αντριάν Μαρτίνεζ, Βελάσκεθ, Μάγκο, Κουμάνα (77′ Ερνάντες), Χοσέ Μαρτίνεζ (77′ Χουρτάδο), Μορένο (82′ Μανθάνο), Καστίγιο, Κάσερες (82′ Τσέλις), Αριστεγκέτα (57′ Κόρντοβα).

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ορτίθ, Εστουπινιάν, Χιντσάπι, Αρμπολέδα, Άνχελο Πρεσιάδο, Άιρτον Πρεσιάδο (88′ Φιντέλ Μαρτίνεζ), Καϊσέδο, Μέντες (68′ Νομπόα), Μένα (68′ Πλάτα), Καμπάνια, Βαλέντσια (83′ Φράνκο).

 

Δείτε εδώ το πανόραμα του Copa America.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ