Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χάντμπολ: Έκανε… πλάκα η ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ

Σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε χωρίς τον προπονητή της Δημήτρη Δημητρούλια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, η ΑΕΚ έκανε επίδειξη δύναμης στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και έφτασε σε μια ακόμη εντυπωσιακή νίκη με 38-28, για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Handball Premier.

Αν και η ΑΕΚ κατάφερε από νωρίς να πάρει προβάδισμα (0-3), ο ΠΑΟΚ μάζεψε τη διαφορά (3-4), πριν καλέσει τάιμ άουτ μετά από ένα ακόμη σερί της «Ένωσης» (3-7). Μέχρι το 10’ οι γηπεδούχοι το πάλευαν (6-8), όμως ένα σερί 6-0 των «κιτρινόμαυρων» έκανε τα πράγματα ευκολότερα για αυτούς (6-14). Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με κάθε τρόπο, με το 10-24 του πρώτου ημιχρόνου ουσιαστικά να έχει κρίνει το παιχνίδι, την στιγμή που ο Τζηράς έφτανε τα εννέα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έδειξε δικαιολογημένα σημάδια χαλάρωσης, κάνοντας ένα κενό διάστημα εννέα λεπτών χωρίς να σκοράρει, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να μειώσει (17-27). Τα τελευταία λεπτά ήταν ουσιαστικά μια τυπική διαδικασία με την διαφορά να κυμαίνεται περίπου στα ίδια επίπεδα (21-31, 27-37) για το τελικό 28-38.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ