Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στενεύουν τα πράγματα για Χασάν στον Ολυμπιακό – Τσεκάρεται από τη Μπεσίκτας – Με τόσα παραχωρείται!

Η μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες στένεψε τα πράγματα στην επίθεση του Ολυμπιακού για τον Αχμέντ Χασάν. Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ ήρθε για να αποτελέσει το έτερον επιθετικό ήμισυ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην επίθεση των ερυθρόλευκων, κάτι που σημαίνει πως η παραμονή του Χασάν στο λιμάνι είναι αμφίβολη, καθώς αν φτάσει μια πρόταση που θεωρηθεί συμφέρουσα, οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν θα πουν «όχι»!

Κι αυτό αφορά και στη Μπεσίκτας, η οποία εμφανίζεται να έχει στο στόχαστρό της τον 28χρονο σέντερ φορ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τουρκική «Aspor», ο Χασάν προτάθηκε στην πρωταθλήτρια Τουρκίας και η περίπτωσή του τσεκάρεται από τον Σεργκέν Γιαλτσίν. Μάλιστα, εξετάζεται, διότι οι «μαύροι αετοί» θέλουν να αποκτήσουν έναν σέντερ φορ με τα χαρακτηριστικά του Χασάν, από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Τικίνιο, καθώς τους πρόλαβε ο Ολυμπιακός. Ο Χασάν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει η Μπεσίκτας. Κι όπως επισημαίνουν οι Τούρκοι, το όνομά του έχει μπει για τα καλά στα υπόψη.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως η Μπεσίκτας ήθελε τον Φορτούνη, δεν κατάφερε να τον πάρει και γι’ αυτό ασχολείται τώρα με τον Χασάν, τον οποίο, πάντως, ο Ολυμπιακός πολύ δύσκολα θα δώσει με λιγότερα από 6-7 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ