Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικονομική υπέρβαση για Τικίνιο ο Ολυμπιακός – Αυτός στην πόρτα της εξόδου (ΦΩΤΟ)

Το όνομα του Τικίνιο Σοάρες είναι αυτό που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι ελεύθερος και αποτελεί προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτησή του στους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ελλάδας παρουσιάζονται αποφασισμένοι να προσφέρουν ένα δυνατό οικονομικά συμβόλαιο στον 30χρονο φορ (ανάλογο με εκείνο που έχουν δώσει στον Ελ Αραμπί και τον Βαλμπουενά), ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Μαρτίνς που τον θέλει για να πλαισιώσει τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αχμέντ Χασάν στην ερυθρόλευκη γραμμή κρούσης.

Παράλληλα, έχει προηγηθεί μια πρώτη επαφή με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος συνεργάζεται με τον Ντέκο (παλαίμαχο άσο της Μπαρτσελόνα και νυν μάνατζερ) που είχε φέρει τον Ιανουάριο τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στους Πειραιώτες, ενώ ρόλο στις συζητήσεις παίζει και ο Μαρτίνς, μιας και ο τεχνικός των Πειραιωτών είχε συνεργαστεί με τον Τικίνιο με πολύ μεγάλη επιτυχία στη Γκιμαράες.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να προλάβει τις άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες που υπάρχουν για τον Βραζιλιάνο (κυρίως από Τουρκία που προσφέρουν μεταξύ 2,5 με 3 εκατ. ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή), ενώ η έλευση του Τικίνιο ή και κάποιου άλλου παίκτη αναμένεται να δρομολογήσει την αποχώρηση του Ούγκο Κάιπερς.

Ο Βέλγος δεν κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία του στο λιμάνι και δεν υπάρχει λόγος να μείνει ως τέταρτος ιεραρχικά στράικερ. Έτσι, ο Κάιπερς θα ψάξει ομάδα το καλοκαίρι, πιθανότατα για να αποχωρήσει με τη μορφή δανεισμού.

Δύο γκολ ο Κάιπερς κόντρα στη Λε Μαν - Ποδόσφαιρο - gavros.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ