Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ανησυχία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για Βοτανικό – Κίνδυνος να τιναχθούν όλα στον αέρα»!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, φοβούμενη τις καθυστερήσεις που έχουν προηγηθεί, έχει ήδη έτοιμα τα πρώτα σχέδια κι ένα πρότυπο μελέτης για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, η οποία συμπληρώνει ότι στην ΠΑΕ ανησυχούν πως από τη στιγμή που υπήρξε τόσο μεγάλη κωλυσιεργία μηνών στο θέμα των προμελετών, το «σε έναν μήνα θα είμαστε έτοιμοι», που ακούστηκε απ’ τις τράπεζες προς τον Α.Ο., θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τηρηθεί.

Κι η ανησυχία τους εστιάζεται στο γεγονός ότι εάν μέχρι τις πρώτες δέκα μέρες του Ιουνίου η προμελέτη δεν είναι έτοιμη για να τεθεί προς ψήφιση στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη, το έργο της Διπλής Ανάπλασης θα κινδυνέψει να τιναχθεί στον αέρα, τουλάχιστον βάσει όσον αναγράφονται στο MoU που υπεγράφη τον περασμένο Νοέμβριο!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σκοπεύει να καλέσει μέσα στην εβδομάδα την πλευρά του Ερασιτέχνη, προκειμένου να την ενημερώσει για την πρόθεσή της να προχωρήσει κανονικά (και) δική της προμελέτη επί των εγκαταστάσεων του A.O. στον Βοτανικό, με τη συμμετοχή του Ερασιτέχνη ως δικλείδα ασφαλείας εάν δεν είναι αντίστοιχα έτοιμη στην ώρα της η προμελέτη των τραπεζών για να μη μείνει ξεκρέμαστο όλο το πρότζεκτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ