Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η αποστολή του Ατρόμητου ενόψει ΑΕΛ (ΦΩΤΟ)

Με την σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς των πλέι άουτ της Super League 1 με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Μαυρομμάτης, Νταβιώτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Ενσικουλού, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου και Μάτιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης και Χαρίσης που ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας. Με την ανακοίνωση της αποστολής, η ομάδα του Περιστεριού αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ