Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Νέα νίκη στο φινάλε για τον Ιωνικό

Με νέο γκολ στις καθυστερήσεις, ο Ιωνικός επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής. Για ένα ακόμη παιχνίδι φέτος οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να σκοράρουν στο φινάλε και να πάρουν το «τρίποντο», παραμένοντας στην κορυφή.

 Οι γηπεδούχοι πίεζαν από το ξεκίνημα του αγώνα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, ενώ οι Πατρινοί στάθηκαν καλά και έψαξαν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Τελικά στο 90+3’ ο Πλατέλλας έκανε το σουτ στο δοκάρι και ο Μάναλης στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σημαντική νίκη πανηγύρισε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο ΟΦΙ ξεκίνησε πιο ορεξάτα στη Δράμα απέναντι στη Δόξα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι στο 24’ στην πρώτη τους καλή στιγμή πήραν το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο σουτ του Μαυριά για το 1-0. 

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Στο 52’ ο Βάντερσον πέτυχε το 2-0, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να προσπαθεί να αντιδράσει. Στο 69’ ο Ντάλα Κόστα με κεφαλιά, μετά από μπαλιά του Βογιατζή, μείωσε σε 2-1 για τους Κρητικούς.

 
Με το «διπλό» απέδρασε από την Άρτα ο Απόλλωνας Λάρισας, επικρατώντας με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης. Αρκετές φάσεις είχε το παιχνίδι στην Άρτα στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ. Η αναμέτρηση όμως πήρε… φωτιά μετά το 70’. Ο Απόλλωνας Λάρισας προηγήθηκε στο 74’ με αυτογκόλ του Θεολόγου και στο 77’ πέτυχε το 0-2 με κεφαλιά του Χατζή. Στο 80’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με το πέναλτι του Ναζίμ. Ο Μπεκατώρος αποβλήθηκε στο 81’ με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους Αρτινούς με δέκα παίκτες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ