Μετάβαση στο περιεχόμενο

Survivor: Νέα οικειοθελής αποχώρηση «βόμβα»;

Το φετινό Survivor φαίνεται πως όντως είναι το πιο σκληρό Survivor που έχουμε δει μέχρι τώρα. Συχνά ατυχήματα στα αγωνίσματα που βγάζουν εκτός τον έναν παίκτη μετά τον άλλον, αλλά και οικειοθελείς αποχωρήσεις. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, ενδεχομένως ο Γιώργος Κοψιδάς να είναι ο επόμενος που θα πάρει οικειοθελώς τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε στην εκπομπή, η Έλενα Πολυκάρπου: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan, έχει πρόβλημα».

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία για το Survivor. Ωστόσο, πρόκειται για ακόμα έναν κραδασμό που αντιμετωπίζει φέτος το reality επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ