Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ολιβέιρα για το μέλλον του στην ΑΕΚ, το ματς με τον Βόλο και τα πλέι οφ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο διάστημα που ήταν τραυματίας και την αποθεραπεία του, τονίζοντας: “Όταν είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα, είναι στενάχωρο. Δύο εβδομάδες δούλεψα πολύ καλά και πλέον θέλω να επανέλθω στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για το ματς με τον Βόλο θα αποφασίσει ο προπονητής μου. Εγώ προπονούμαι κανονικά αυτή την εβδομάδα”.

Ο Ολιβέιρα πέρυσι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ στα πλέι οφ, με τον ίδιο να περιμένει με ανυπομονησία τη φετινή διαδικασία: “Στα παιχνίδια των πλέι οφ νιώθω έξτρα κίνητρο, γιατί παίζουμε με τις έξι καλύτερες ομάδες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Η πρώτη θέση σίγουρα είναι μακριά, αλλά θέλουμε να παλέψουμε για την καλύτερη δυνατή θέση”.

Αντίπαλος της Ένωσης για τέταρτη φορά φέτος ο Βόλος, με τον Πορτογάλο επιθετικό να υποστηρίζει για το απογευματινό (19:00) ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League 1: “Ξέρουμε ότι είναι μια καλή ομάδα ο Βόλος και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Έχει έναν Ισπανό προπονητή που τους καθοδηγεί και εμείς πρέπει να παίξουμε με ταπεινότητα και σοβαρότητα για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε μπροστά”.

Τέλος, για το μέλλον του στην ΑΕΚ ο Ολιβέιρα είπε: “Για την ώρα το τι θα γίνει με το δικό μου συμβόλαιο δεν είναι το σημαντικό ζήτημα. Το κλαμπ ξέρει την άποψή μου κι εγώ γνωρίζω την άποψη της ομάδας. Το πιο σημαντικό τώρα είναι το παιχνίδι με τον Βόλο και μετά τα πλέι οφ. Έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε και να τα ξεκαθαρίσουμε αργότερα”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ