Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Διπλό» στον Βόλο για να μπει με… αέρα στα πλέι οφ θέλει η ΑΕΚ

Τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό αντιμετωπίζει απόψε (19:00) η ΑΕΚ για την 26η αγωνιστική της Super League 1, θέλοντας να κλείσει με νίκη την κανονική περίοδο και να διατηρήσει το προβάδισμα από τους αντιπάλους της.

Η Ένωση, εφόσον κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα των 10 αγωνιστικών με προβάδισμα τουλάχιστον 6 βαθμών από τον 5ο, ενδεχομένως και μεγαλύτερο, καθώς Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης έχουν δύσκολο έργο στις έδρες τους απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει και πάλι να αντιμετωπίσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός «μάχης» είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σιμόες και Τάνκοβιτς, ο τιμωρημένος Λόπες, αλλά και ο Μπακάκης που, παρότι προπονείται κανονικά εδώ και δύο μέρες, προτιμήθηκε να προστατευτεί. Αντίθετα, επανέρχονται οι Μιτάι και Ολιβέιρα που είναι φαβορί και για την ενδεκάδα.

Το πιθανότερο είναι να επιλέξει το 4-2-3-1 ο Χιμένεθ, με τον Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Νταντσένκο, Σβάρνα, Λάτσι και Μιτάι στην άμυνα.

Για τον άξονα της μεσαίας γραμμής υπάρχουν τρεις επιλογές, οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ και δεν αποκλείεται ο Πολωνός να πάρει κάποιες ανάσες, γιατί έχει καταπονηθεί πολύ από διαδοχικές συμμετοχές.

Στην ίδια κατηγορία, των παικτών δηλαδή που ίσως μείνουν στον πάγκο για να έρθουν ως αλλαγή, ανήκουν και οι Μάνταλος και Λιβάι Γκαρσία.

Σίγουρος θεωρείται ο Αλμπάνης, πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην ενδεκάδα έχει ο Μαχαίρας, ενώ ο Ολιβέιρα είναι φαβορί για την κορυφή της επίθεσης.

Στον Βόλο τώρα, ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής άφησε τον Ριένστρα εκτός αποστολής, καθώς ο Ολλανδός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις. Επίσης, ο τεχνικός της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ, δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Φεράρι, τον μακροχρόνια τραυματία Ντεντάκη και τους Μίλοκ και Ρενάτο, οι οποίοι δεν ήταν 100% έτοιμοι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Περέα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Μπουένο, Λογαράς.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ